POTPORE ZA OKRUPNJAVANJE POLJOPRIVREDNOG POSJEDA I UREĐENJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

Upravni odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Splitsko-dalmatinske županije objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore za Mjeru 1. Okrupnjavanje poljoprivrednog posjeda i uređenje poljoprivrednog zemljišta iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije. 
 
Prihvatljive aktivnosti: 1. Rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, usklađivanje zemljišno-knjižnih i katastarskih stanja na poljoprivrednom zemljištu putem katastarskih izmjera i zemljišno knjižnih pojedinačnih postupaka što je uvjet pravno sigurnom okrupnjavanju poljoprivrednog zemljišta, 2. Uređenje poljoprivrednog zemljišta (troškovi vezani za pripremu tla (nova sadnja/sjetva) sukladno određenoj biljnoj vrsti, odnosno katastarskoj kulturi poljoprivrednog zemljišta, analize tla, čišćenje tla od kamenja, sakupljanje i prijevoz dijelova korijenja i drugih biljnih ostataka, rigolanje, duboko oranje, oranje, usitnjavanje kamenitog sloja tla, tanjuranje i ripanje)
 
Prihvatljivi korisnici: Fizičke i pravne osobe,  poljoprivredna gospodarstva u skladu s posebnim propisima upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, čije su poljoprivredne površine unesene u ARKOD sustav, imaju sjedište i ulaganje na području Splitsko-dalmatinske županije. 
 
Visina potpore: 1. Potpora za vrlo male poljoprivredne površine (od 0,1 do 1 ha) odobriti će se potpora u iznosu do 50 % prihvatljivih troškova,2. Potpora za male poljoprivredne površine (od 1 do 5 ha) odobriti će se potpora u iznosu do 40 % prihvatljivih troškova. Maksimalni iznos po pravnoj ili fizičkoj osobi kada je ona investitor iznosi 15.000,00 kuna.
 
Rok za podnošenje zahtjeva je 60 dana od dana objave Javnog poziva. 
 
Više informacija uz svu potrebnu dokumentaciju OVDJE

Newsletter

Kontakt

Hrvatskih branitelja 31, 21255 Zadvarje

Rad sa strankama:    
Utorak  10:00 - 13:00
Četvrtak 14:00 - 17:00
Osim ponuđenih termina stojimo na raspolaganju i za ostale termine prema dogovoru.
Terenski rad:  Utorak i Četvrtak
  • Tel/Fax: 00 385 21 411 960
  • Gsm: 00 385 99 4369 422, 00 385 99 4369 414

E-mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

            Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

logo transparent manji hr

 

Sufinancirano sredstvima pristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER

eu flag  leader logo  croatian flag

Ipard.jpg 

 

Nalazite se ovdje: Home Natječaji POTPORE ZA OKRUPNJAVANJE POLJOPRIVREDNOG POSJEDA I UREĐENJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA